• L - V: 8.30 - 17.30, S: 9.00-14.00
  • Calea Grivitei nr. 106, Sector 1, Bucuresti
  • (021) 319 67 70
Despre noi - Sama Service

Despre noi

PREZENTAREA COMPANIEI

Sama Service Team pune la dispozitia clientilor sai metode moderne, eficiente si rapide de diagnostic si depanare auto.

Sama Service Grup, “parintele” firmei actuale, a intrat pe piata de profil in 1992, aducand in premiera in Romania conceptul de “service de roti”. Azi, compania beneficiaza de ateliere multifunctionale, investeste continuu in echipamente de ultima generatie si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile consumatorilor sai.

Sama Service este o prezenta activa si puternica pe segmentul de servicii auto (mecanica auto, service roti si service mobil) si, de asemenea, un important dealer de anvelope, jante, uleiuri, piese de schimb si accesorii.

Actualmente, Sama Service Team detine doua locatii proprii in Bucuresti si o retea extinsa de parteneri, care ii permite sa ofere clientilor sai servicii performante, apreciate pozitiv de catre acestia.

MISIUNE

Lansam si promovam constant produse si servicii diversificate, la standarde profesionale si etice internationale pe piata din Romania. Oferim clientilor nostri consultanta, intretinere, asistenta tehnica si reparatii auto cu dedicare si profesionalism.

VIZIUNE

Sa devenim centru de excelenta la nivel national, garant al calitatii si responsabilitatii, recunoscut pentru valoarea pe care o ofera clientilor si partenerilor sai.

VALORILE SAMA SERVICE

1. Respect – fata de angajati, client si furnizori.
2. Responsabilitate – construim relatii de incredere si responsabile cu clientii si furnizorii nostri
3. Excelenta – urmarim in mod constant performanta si calitatea prin educatie si dezvoltare profesionala permanenta, inovatie, lucru in echipa.